Kur ieškoti autodalių

Kai sugenda mašina, kai ruošiamės pravaryti technikinę, tada reikalingos naujos autodalys. Kur jų gauti? Bėgant laikui, rinka keičiasi. Jeigu anksčiau jų būdavo galima ieškoti vienose vietose, dabar jų rasti galima jau galbūt visai kitur.

Internete

Dalių parduotuvėDauguma žmonių sutiktų, kad patogiausia, kai autodalys parduodamos ir perkamos internete. Kuo didesnis auto dalių asortimentas, tuo rimtesnis pardavėjas ir daugiau garantijų. Štai automobilį neseniai susitvarkęs Povilas sako, kad jam tikrai labai pravertė tai, jog trūkstamas dalis galėjo nusipirkti internetu. „Nekenčiu tų ėjimų į turgų ar per skelbimus laikraštyje ieškojimo. Man keista, kad dar yra žmonių, kurie būtent taip perka auto dalis. Juk tai tikrai nesąmonė. Jeigu tau reikia dalies, tai geriausia ją nusipirkti internete. Yra puikių elektroninių parduotuvių. Suvedi pagal metus, pagal markę, ir randi realiai visko, ko tau reikia. Taip pat apsimoka ir dėl to, kad iškart matai ir nuotrauką. Gali palyginti, ar ta tokia dalis, kokios reikia. Aišku, vien jau tas įstatymas, kad galima iš interneto užsisakytą daiktą grąžinti per 14 dienų, daug ką duoda. Tu tiesiog turi garantiją, kad tau tikrai nebus kokios kiaulės pakišta. Ir pardavėjas niekada neturi tokio noro, šitaip padaryti. Jis tikrai būtent to ir nori – kad tu išsirinktum tai, ko tau reikia, ir galėtum tą daiktą vėliau tinkamai panaudoti“, – sako Povilas.

Kaip ieškoti

Toliau skaityti „Kur ieškoti autodalių”

Makiažo paslaptys ir kosmetika

Kiekvienai moteriai malonu, kai dovanų gaunama kvepalai ir kosmetika. Ir kartais kiekvienai moteriai norisi tiesiog atsipalaiduoti bei pasivaikščioti po kvepalų, kosmetikos parduotuves. Toks išlaidavimas gali būti traktuojamas tiesiog kaip pats maloniausias laiko praleidimo būdas, tačiau, jeigu taip yra, reikėtų ir mokėti pakankamai uždirbti. Kokia kosmetika ir kvepalai paprastai sudaro standartinį moters kosmetinės rinkinį, ir kam kas yra naudojama?

Veido higiena

KvepalaiKiekvienos moters veido higienai, atsižvelgiant į jos veido odos tipą (riebi, sausa, mišri), reikia turėti savo higienos rinkinį. Į jį paprastai įeina prausiklis, makiažo valiklis akims, taip pat kremai. Kremai gali būti dieniniai, naktiniai, žieminiai, vasariniai, drėkinantys, maitinantys, užkertantys kelią senėjimui ir pan. Aišku, dar reikia ir toniko, kad sureguliuotų veido pH. Svarbiausia yra užtikrinti šią veido higieną, o visa kita yra pasirinktini dalykai. Tačiau, jeigu visgi mėgstate dekoratyvinę kosmetiką, tuomet reikės jos įsigyti.

Makiažo pagrindas ir skaistalai

Toliau skaityti „Makiažo paslaptys ir kosmetika”

Kokio buto jums reikia?

Jauni žmonės, ateinantys į tą gyvenimo etapą, kai ima kurti šeimą ir kraustytis į bendrą butą, patiria ir daug džiaugsmo, ir daug nerimo. Nuostabu stebėti, kad parduodami nauji butai Vilniuje ir galvoti, kokio tau reikia, įsivaizduoti ten savo gyvenimą. Kita vertus, yra ir gana sunku sudaryti tam pakankamą pinigų sumą, taip pat tinkamai nuspręsti, kokio dydžio nauji laisvi butai tau turėtų tikti. Priklausomai nuo kambarių skaičiaus, galėsi kurti vienokio ar kitokio dydžio šeimą. Todėl renkantis butą iš tiesų pasirenkame daugiau – pasirenkame, kiek vaikų turėsime, kur eisime laisvalaikiu, su kuo bendrausime. Kaip išsirinkti sau tinkamą butą? Reikia apsvarstyti daug dalykų.

Rajonas, kuriame gyvensi

Butai VilniujeGal atrodo, kad tai tik dar vienas toks pats rajonas, kuriame yra butai, kuriame yra vaikų darželis, mokykla, parduotuvė… Tačiau iš tiesų rajonas yra ir gyvenimo būdas. Kuo arčiau centro – tuo daugiau kultūros, gyvenimo, tuo daugiau protingų žmonių. Kuo toliau nuo centro – tuo labiau įsisenėjusi ir nusistovėjusi aplinka sups. Tačiau ir centras centrui nelygus. Nuo seno prestižiniais rajonais laikomas Antakalnis, Žvėrynas, Senamiestis. Pastaruoju metu į neregėto populiarumo aukštumas išaugo ir Naujamiestis, pagaliau ir jis pripažintas prestižiniu dėl savo unikalios architektūros ir puikaus susisiekimo, jis visai prie centro. Kol kas dar taip pat nėra prikelti Naujininkai, bet veikiausiai ir su jais greitu metu nutiks panašūs pokyčiai. Tad pasirinkdami rajoną, jūs pasirenkate savo gyvenimo būdą, savo laisvalaikį, savo pažiūras.

Kambarių skaičius ir vaikų skaičius

Toliau skaityti „Kokio buto jums reikia?”