Elektriniai ir akumuliatoriniai RYOBI įrankiai – kur geriausia pirkti?

Kokybiška darbo technika palengvina suplanuotas užduotis, leidžia orientuotis į aukštus tikslus, sumažina nelaimingų atsitikimų riziką. Vienas dažniausių pirkėjų pasirinkimų – elektriniai ir akumuliatoriniai RYOBI įrankiai, naudojami daugeliui skirtingų veiklų, paprastai – statybos darbams. Žinomo vardo technika pritaikyta darbui intensyviomis sąlygomis. Tiesa, praktika rodo, kad rinkoje neretai pasitaiko atvejų, kai pirkėjams siūlomi pigūs žinomo gamintojo technikos perdirbiniai. Deja, tokie įrankiai negali užtikrinti nei optimalių darbo rezultatų, nei ilgaamžiškumo. Kad būtumėte tikri darbų rezultatyvumu, rinkitės patikimą ir rinkoje žinomą įrankių pardavėją.

RYOBI istorija ir vystymasis

RyobiRYOBI populiarumas skaičiuoja ne vieną dešimtį metų. Japonijos kompanija buvo įkurta dar 1943 metais. Tiesa, pradžioje įmonė specializavosi aliuminio komponentų ir įvairių mašinų gamyboje. Tik 1968 m. buvo pradėti gaminti pirmieji elektriniai įrankiai. Šiandien RYOBI yra viena didžiausių elektrinių ir akumuliatorinių įrankių gamintojų, kuri atitinka išrankiausių klientų lūkesčius. Vienas svarbiausių bendrovės privalumų – optimalus kainos ir kokybės santykis. Nuolatos investuodama į modernius techninius sprendimus, RYOBI gali pasiūlyti tvirto korpuso, galingo variklio, patikimus ir saugius įrankius, pritaikytus darbui sudėtingomis sąlygomis. Šio gamintojo įrangą renkasi tiek individualūs asmenys, tiek statybininkai, dailidės, staliai ir kiti meistrai. Tobulėdama ir augdama, RYOBI bendrovė nuolatos plečia prekybos apimtis – šiandien RYOBI prekinio ženklo įrankiai parduodami beveik visame pasaulyje.

Kur pirkti įrankius?

Toliau skaityti „Elektriniai ir akumuliatoriniai RYOBI įrankiai – kur geriausia pirkti?”

Profesionali technika pavasario sodo darbams

Viking produkcijaAtėjus pavasariui pradedame sodo ir daržo darbus. Planuodami sėkmingą derlių ir tvarkydami namų aplinką, apgalvojame savo veiksmus ir jų seką, tuomet – imamės suplanuotų užduočių. Kad pasiektume optimalių rezultatų, turime dirbti su profesionaliais įrankiais ir patogia technika. Čia svarbų vaidmenį atlieka gamintojo vardas, pvz., VIKING gaminiai Lietuvoje jau spėjo pelnyti patikimo partnerio vardą, kuris susidoroja su visomis jam skirtomis užduotimis. Itin daug dėmesio sulaukia ir STIHL produkcija, garsėjanti itin patraukliu kainos ir kokybės santykiu.

Rinkitės jūsų lūkesčius ir darbo pobūdį atitinkančią įrangą

Kad sodo darbai nekeltų streso, būtina atsakingai planuoti savo veiksmus. Iš anksto pagalvokite, kokių darbų turėtumėte imtis pirmiausiai, o kuriuos galima palikti vėlesniam laikui. Pradėkite nuo didžiųjų kiemo užduočių – sutvarkykite veją, apgenėkite gyvatvores ir medžius. Tuomet siūlome pereiti prie dirvos paruošimo užduočių ir sodinimo. Priklausomai nuo suplanuotos veiklos, rinkitės konkrečiam darbui tinkamiausią techniką. Vejos priežiūrai reikės kokybiškos vejapjovės arba krūmapjovės. Pastaroji rekomenduojama sunkiai prieinamų vietų priežiūrai, pvz., žolės pjovimui nuo kalniukų, alpinariumų, patvorės. Krūmapjovė netinka lygios vejos priežiūrai, kadangi žolės nenupjausite tolygiai, ji atrodys tarsi „iškramtyta“. Vejos priežiūrai rinkitės jūsų lūkesčius atitinkančią vejapjovę. Jei prižiūrite didesnį plotą, siūlome rinktis benzininį modelį – tai patvarios ir galingos mašinos, susidorojančios su dideliais darbų kiekiais. Mažesnio ploto priežiūrai tik ir elektrinė įranga, tačiau nepamirškite, kad tam tikrais atvejais žolės pjovimui gali trukdyti elektros laidas.

Svarbiausia – kokybė!

Toliau skaityti „Profesionali technika pavasario sodo darbams”