Verslo centrai nuomoja patalpas biurams Kaune – dabar itin geros sąlygos

Konversus butaiKauno mieste augantys verslo centrai nori pasiūlyti praktiškus ir patogius sprendimus verslui. Nepriklausomai nuo to, ar jūsų įmonę sudaro vos keli asmenys, ar prižiūrite gan stambią bendrovę, verslo centrai turi, ką pasiūlyti. Centrų valdytojai nuomoja patalpas biurams Kaune, prisitaikydami prie individualių poreikių, todėl paprastai biurai turi lengvai keičiamas pertvaras, interjero sprendimai gali būti lengvai derinami pagal pageidavimus, o modernus ir stilingas centrų įvaizdis padeda formuoti įmonės prestižą.

Verslo centrai, atitinkantys individualius poreikius

Jei ieškote patalpų biurui, verslo centrų pasiūlymai turėtų patekti į jūsų akiratį. Auganti konkurencija visuomet naudinga klientui, todėl šiandien galima rinktis patogiai išplanuotus, stilingai įrengtus, funkcionalius biurus už itin priimtiną kainą. Priklausomai nuo konkrečių pageidavimų, galima išsinuomoti tiek mažesnes, tiek didesnes biuro patalpas, vis dėlto, visais atvejais rekomenduojama galvoti apie kiek didesnį biurą, kadangi sėkmingai vystomas verslas auga, o tai reiškia, kad didėja ir darbuotojų skaičius. Suspaustame biure žmonės jausis nepatogiai, todėl jausite diskomfortą.

Toliau skaityti „Verslo centrai nuomoja patalpas biurams Kaune – dabar itin geros sąlygos”

Veterinaras Vilniuje pataria, kaip prailginti šuns amžių

Šuns gyvenimo amžius priklauso nuo jo veislės, gyvenimo būdo ir priežiūros. Veterinaras Vilniuje primena, kad natūralioje aplinkoje visų gyvūnų amžius yra gerokai trumpesnis dėl ligų ir traumų. Tuo tarpu žmogaus prižiūrimas augintinis gali išgyventi ir daugiau nei 10–15 metų. Vidutiniškai šuo gyvena apie 13 metų, retais atvejais gali sulaukti net ir 18 metų amžiaus.

Kas lemia šuns gyvenimo trukmę?

VeterinarijaVisų pirma, šuns gyvenimo trukmė priklauso nuo augintinio ūgio. Maži šunys gyvena beveik pusantro karto ilgiau nei didelių veislių augintiniai. Apskritai, didelis ir stambus šuo, sulaukęs 5-erių metų, laikomas jau gana senyvo amžiaus, tuo tarpu maži ir smulkūs šuniukai senti pradeda sulaukę 6–7 metų. Gyvūno amžius priklauso ir nuo lyties. Kaip teigia veterinaras, patelės gyvena ilgiau nei patinai.

Gyvenimo trukmei labai svarbi šuns veislė. Ne visi dideli šunys gyvena trumpai. Lygiai taip pat negalima teigti, kad visi mažaūgiai šuniukai gali sulaukti 15-os metų amžiaus. Pvz., dobermanas gali išgyventi daugiau nei 13–15 metų, o gana panašaus sudėjimo bokseris dažniausiai gyvena vos 10 metų.

Rūpinkitės šuns sveika, fiziniu aktyvumu, mityba

Toliau skaityti „Veterinaras Vilniuje pataria, kaip prailginti šuns amžių”

Pigių fototapetų era jau praėjo

FototapetaiJeigu manote, kad fototapetai internetu tai vis dar tebėra ta pati didžiulė gėlė ant tapeto arba Manheteno daugiaaukščius imituojantis vaizdas – labai klystate. Interjero dizaineriai ir menininkai kuria iš tiesų įspūdingus foto tapetus, kurie gali sukurti neįtikėtinas iliuzijas jūsų namuose. Štai keletas fototapetų pavyzdžių, kuriuos pamatę jūs net žagtelėsite: nesuprasite, ar tai tikri objektai, ar tik pavaizduoti.

Stiklinę sodo sieną imituojantis fototapetas

Puikiai tiks papuošti vienai namo sienai, tai, kuri yra karkasinė lauko siena. Puošime šiuo fototapetu sieną, žinoma, iš vidaus. Jos išvaizda nustebins, kadangi šis fototapetas atrodys net ir iš arti tarsi stiklo blokelių siena, atsiverianti į žalią apšviestą sodą. Labai pravartu pasvarstyti apie tokį fototapetą kiekvienam lietuviui, kuriam nuolatos trūksta šviesos, žalumos ir vasaros. Kad depresija mūsų nepražudytų, puoškime savo namus puikiais foto tapetais, apsupančiais mus tokia tobula žiemos sodo imitacija, kad sutriksime supratę, jog ši yra netikra. Vieno atidaryto stiklinio langelio imitacija tą įspūdį dar labiau sustiprina.

Abstraktaus menas

Toliau skaityti „Pigių fototapetų era jau praėjo”