Krūtų didinimas : faktai ir mitai

Pasididinti krūtinę sugalvoja vis daugiau moterų. Jos pagaliau meta visus kompleksus per petį ir džiaugiasi nuostabiomis kūno linijomis, kurias Jums gauti gali padėti chirurgas. Krūtų didinimas šiuo metu yra tokia paprasta operacija, kad kitą dieną po chirurgo darbų jau galite vykti namo, po kelių dienų galėsite grįžti prie įprastų darbų.

Krūtų didinimas – greita ir paprasta operacija, tačiau apie viską nuo pat pradžių.

# 1 mitas – krūtų didinimas yra labai brangi operacija.

Kadangi ši operacija šiuo metu yra viena iš populiariausių – natūralu, kad nemažai chirurgų siūlo procedūrą. Tuomet konkurencija paskatina mažesnes kainas ir galiausiai visada laimi klientas. Taigi, ši operacija šiuo metu siekia 3 000 eurų už abi krūtis.

# 2 mitas – po kelių metų krūtys nutįsta.

Geras chirurgo darbas laikysis visą gyvenimą. Visgi, po dešimties metų kartais rekomenduojama pakeisti krūtinės vidų ir taip tarsi ją “prikelti naujam gyvenimui”.

# 3 mitas – po operacijos negalima kūdikio maitinti krūtine.

Toliau skaityti „Krūtų didinimas : faktai ir mitai”

Plastikos chirurgo pasirinkimas internetu

Kadangi šiais laikais atrodyti taip, kaip labiausiai norite nėra sunku – svarbiausia susirasti gerą chirurgą, kurio paslaugos pilnai patenkins Jūsų poreikius ir užtikrins, kad nauja sukurta išvaizda bus ne tik graži, tačiau tuo pačiu ir niekaip nebus pakenkiama jūsų kūnui. O verta įvertinti ir tai, kad šiuo metu tokias paslaugas teikia tikrai labai daug chirurgų, tad norint rasti geriausius naudinga palyginti kuo daugiau galimybių ir rasti tą variantą, kuris Jums labiausiai tinka.

  1. Bene pats geriausias būdas įsitikinti, kad Jūsų pasirinktas plastikos chirurgas tikrai yra toks, koks Jums labiausiai tinka ir tikrai jo paslaugos galės patenkinti Jūsų poreikius – susipažinti su kitų žmonių internete paliktais komentarai, kurie gali padėti susidaryti nuomonę, ko tiksliai galima tikėtis. Nuo liaupsių iki nuomonės, kad pas tam tikrą specialistą geriausia yra nesikreipti.

  2. Toliau skaityti „Plastikos chirurgo pasirinkimas internetu”

Kai krūtų didinimas – geriausias psichologas

Jeigu jaučiate diskomfortą dėl savo kūno – tokiu atveju siūlome spręsti tą problemą, kadangi su ja susitvarkius gyvenimas bus kur kas laimingesnis. Štai moterys labai dažnai pergyvena, kad jų krūtinė yra per maža. Tokiu atveju krūtų didinimas yra geriausias pasirinkimas, kuris galiausiai leis atrodyti taip, kaip Jūs labiausiai norite. Svarbiausia, kad krūtų didinimas yra labai plačiai Lietuvoje išpuoselėta procedūra, tad galite būti tikras, kad su profesionalų pagalba pavyks atrodyti taip, kaip labiausiai norite.

Daugelis žmonių, kurie yra nepatenkinti savo kūno linijomis, paprasčiausiai apsikrauna ir labai dažnai bando ieškoti sprendimų ten, kur jų paprasčiausiai neverta, kadangi jie negebės. Nors vis dar kartai sakoma, kad plastinė chirurgija yra išlepusių žmonių pasirinkimas, tačiau reikia suprasti, kad jeigu žmogus nėra patenkintas savo išvaizda, paprasčiausiai tai jam kels kabai didelį diskomfortą ir papildomai apkraus smulkmenomis, kurios ateityje gali lemti net ir sudėtingesnius sprendimus. Apskritai reikia įvertinti tai, kad figūros pokyčiai gali labai pakoreguoti jūsų gyvenimą ir paprasčiausiai pasitikėjimą savimi. Pavyzdžiai rodo, kad žmonės labai džiaugiasi priėmę tą sprendimą, kadangi vėliau atsiradęs didesnis pasitikėjimas savimi yra neatsiejamas ir nuo kur kas geresnės jausenos ir kur kas laimingesnio žmogaus.

Toliau skaityti „Kai krūtų didinimas – geriausias psichologas”

Nosies operacija nuo A iki Ž

Esate nepatenkinta savo nosimi? Nereikia dėl to pergyventi visą gyvenimą. Paprasčiausias būda pagražinti savo veidą – kreiptis į specialistus, kurie yra pasiruošę sukurti tokią nosį apie kokią svajojoate visą gyvenimą. Nosies operacija yra viena žinomiausių operacijų pasaulyje, tad jeigu apie ją galvojate – laikas pagaliau tai paversti realybe.

Nosies operascija yra gana paprasta ir greita. Pateikiame bazinę informaciją apie operaciją. Tai padės nuspręsti, ar verta jai pasiryžti.

Kam atliekama nosies operacija?

Ji reikalinga ne tik dėl esteikos, tačiau dažnai žmonės kreipiasi su sveikatos problemomis. Dažniausiai sunkus kvėpavimas, knarkimas ir šnopavimas labai gadina gyvenimą. Žinoma, pasiryžuys soręsti sveikatos problemas pagalvojama ir apie estetiką.

Jeigu nois yra labai plati, šbervės atvėpusios arba kuprelė ant nosies gadina Jums gyvenimą – tokiu atveju operacija yra labai geras sprendimas.

Ar tai sudėtinga operacija?

Toliau skaityti „Nosies operacija nuo A iki Ž”

Kokia gėlių ir žiedų vieta gamtoje

Gėlės dėžutėjeNors geles dezutese ar puokštės mūsų gyvenime turi gana aiškią vietą – tai pagarbos, meilės, dėkingumo ženklas – tačiau ar tikrai suprantame, kokią vietą jie užima gamtoje? Štai keletas pamąstymų apie tai, kodėl gėlės išvis yra gamtoje ir dalyvauja jos sistemoje.

Prisiminkime kuokelio ir piestelės reikalą

Visų pirma, tos pačios geles internetu kadaise buvo tiesiog augalai lauke. Gėlės gali būti išveistos vienos iš kitų kryžminimo būdais, bet jų prigimtis yra laukų gėlių. Tai augalų tipai, kurie dauginasi apdulkinimo būdu. Kuokelis ir piestelė – tai, galima sakyti, gėlių lytiniai organai. Vienas skleidžia žiedadulkes, kitas jas surenka. Gėlės pritraukia savo spalvomis vabzdžius, traukia ir kai kuriuos paukščius. Skraidantys padarai aplimpa žiedadulkėmis moteriškomis ir neša jas į vyriškąją gėlę. Taip jos susimaišo ir yra apvaisinamos. Tad gėlių funkcija gamtoje yra dauginimosi. Gėlių žiedai skirti sėklai paskleisti ir pasidauginti. Aišku, patenka ant žiedų ir įvairiausių kitų gėlių žiedadulkių, bet reaguojama tik į tam tikras, savos rūšies.

Kas gamtoje susitapatina su gėlėmis?

Toliau skaityti „Kokia gėlių ir žiedų vieta gamtoje”