Kaip atsispausdinti nedidelį plakatą

Ar daug reikia, norint namuose atsispausdinti nedidelį A4 dydžio plakatą? Ne tiek ir daug: spausdintuvų kasetės su pakankamai rašalo, spausdintuvo, popieriaus ir žinoma – tam tinkamo maketo. Iš tiesų, atsispausdinti reikalingus dalykus galima ir patiems, tik reikia turėti noro ir kažkiek sugebėjimų. Toliau skaitykite apie tai, ko iš tiesų reikia.

Turėkite reikiamą spausdintuvą ir rašalo

Kasečių keitimasTad, kaip jau minėjome, spausdintuvų kasetės yra tas elementas, kurio tikrai reikės, norint atspausdinti plakatus. Tik jūs patys žinote, ar rinksitės spalvotą rašalą, ar vieną papildomą spalvą, o galbūt spausdinsite juoda spalva ant balto ar spalvoto rašalo. Pakanka žinoti, kad nebūtina iškart pirkti naujos spausdintuvo kasetės, kuomet pasibaigia senoji. Mat galima tiesiog nuvežti senąją kasetę papildyti, ir taip labai greitai turėsite viską, ko jums reikia. Jeigu tinkamai prižiūrite spausdintuvą, kartas nuo karto jį ir išvalote, tuomet galima turėti puikiausius rezultatus.

Įsigykite spalvoto ir balto popieriaus

Ant ko spausdinsite plakatą, ant balto ar spalvoto popieriaus – galima sakyti, tik jūsų reikalas. Ir visgi, baltas popierius yra klasikinis variantas, tad jeigu tai tik informacinis pranešimas, kurį kabinsite neutralioje zonoje, tai gali būti baltas popierius. Arba, jeigu ieškote dingusios juodai baltos katės, spausdinate jos nespalvotą nuotrauką – tikrai daug geriau tą daryti ant balto popieriaus. Jeigu norite spausdinti šiek tiek rėksmingesnį, labiau į save atkreipiantį dėmesį skelbimą ir turite tam tinkantį maketą, galite spausdinti ant geltono, raudono, morkų spalvų popieriaus. Tik nesirinkite pernelyg tamsaus, nes tuomet nieko nesimatys.

Maketavimo taisyklės

Toliau skaityti „Kaip atsispausdinti nedidelį plakatą”