Suknelė padės kasdien atrodyti puikiai. O kaip ją pasirinkti?

Nepriklausomai nuo to, koks šiuo metu yra oras už lango – apsirengti nuostabią suknelę visada yra pats geriausias metas. O kaip atrodo ta nuostabi suknelė, kuri suteiks Jums daugiau pasitikėjimo? Būtent tokia, kokia labiausiai tinka Jums, o šiuo metu pasirinkimas toks platus, kad net ir specifinės figūros savininkė tikrai ras sau tinkamą variantą. O ieškoti siūlome Style24.lt, kadangi pasirinkimas labai platus, tad kiekviena ras ne tik jai labiausiai tinkamą suknutę pagal figūros tipą, išvaizdą, tačiau ir tokia, kuri jam yra pati gražiausia.

Figūros vertinimo niuansai

Taigi, renkantis suknelę pačiame pirmame fone atsiduria figūra, kadangi tik įvertinus tai, kokia suknutė tinka Jums pagal figūrą – rasti patenkinamą variantą bus paprasčiau.

Kokios figūros dažniausiai vertinamos ir analizuojamos?

· Obuolio formos moters figūra;

· Kriaušės formos moters figūra;

· Smėlio formos moters figūra;

· Stačiakampio formos moters figūra;

· Apversto trikampio formos moters figūra.

Neatrodo aišku? Konkretiname:

· Obuolio formos moterys dažniausiai skundžiasi, kad turi didelį pilvuką, tačiau gana lieknas kojas.

· Kriaušės figūros moterys dažniausiai turi plačius klubus, o krūtinės zona yra siaura.

Mergina prie sienos· Smėlio laikrodžio – lieknu liemeniu, tačiau plačiais klubais bei krūtine, tad išlaikomos stilingos proporcijos.

· Stačiakampio formos figūroms dažniausiai reikia pabrėžti taliją, kadangi ji menkai matoma.

· Apversto trikampio figūra reiškia, kad plačiausia apimtis yra viršutinėje kūno dalyje, o siauresnė – apatinėje.

Ar aiškiau, kokia yra Jūsų figūra? Turėtų būti, o jeigu paaiškinimas Jums vis tiek neatrodo konkretus – tokiu atveju peržiūrėkite internete pavyzdžius ir galbūt su vizualika bus konkrečiau suprasti savo figūros tipą ir vėliau rasti labiausiai tinkamą suknelę ne tik kiekvienai dienai, tačiau taip pat ir šventėms.

2020-ųjų metų vasaros tendencijos

Toliau skaityti „Suknelė padės kasdien atrodyti puikiai. O kaip ją pasirinkti?”

KET bilietai: ką reikia žinoti?

KETKelių eismo taisyklės yra būtinos norint vairuoti, o tam, kad galėtumėte vairuoti, reikia išlaikyti Regitroje organizuojamus egzaminus. Šiuo metu gausu įvairių galimybių kaip galima lengviau ir greičiau pasiruošti egzaminams. Vienas iš būdų yra ket bilietai, kurių dėka galima lengviau suprasti kaip taikyti kelių eismo taisykles. Ką reikia apie tai žinoti?

Kiekvienais metais daugybė žmonių nori laikyti Regitroje egzaminus po kurių išlaikymo galima gauti vairuotojo pažymėjimą. Tiesa, dažniausiai bandymai išlaikyti šiuos egzaminus baigiasi ne taip gerai, kaip tikimasi. Būsimieji vairuotojai labai dažnai neišlaiko teorijos egzamino. Taip pat neišlaiko ir praktinio egzamino. Per teorijos egzaminą sunkiausiai būna taikyti kelių eismo taisykles ir pasirinkti teisingą testo variantą, o per praktinį egzaminą tampa sunku dėl to, kad daugelis nemoka gerai vairuoti ir tuo pačiu taikytų kelių eismo taisyklių. Neišlaikiusių skaičius yra tikrai didelis. Tam, kad jums netektų daug kartų laikyti egzaminus, reikia tam tinkamai pasiruošti. Dabar yra visos galimybės mokytis. Pavyzdžiui, galima surasti pačią geriausią vairavimo mokyklą, kurioje dirba kvalifikuoti ir daug darbo patirties turintys teorijos mokytojai bei vairavimo instruktoriai. Su tokiais specialistais daug lengviau galima pasiruošti vairavimo egzaminams. Galima ir patiems savarankiškai mokytis kelių eismo taisykles, tačiau vien tik mokymasis gerų rezultatų neduos. Tam, kad išmokti tas taisykles taikyti, reikia mokytis iš testų. Tam puikiai tinka ket bilietai. Jie parengti panašiu principu kaip ir Regitroje rengiamas teorijos egzaminas. Tokie testai leidžia būsimiems vairuotojams greičiau išmokti taikyti kelių eismo taisykles. Daugumai žmonių tai daryti sekasi sunkiai, nes viena yra išmokti tas taisykles ir visai kas kita jas mokėti taikyti praktikoje t.y. važiuojant keliais. Dėl to ir yra labai naudinga spręsti tokius KET bilietus, kad galima būtų tinkamai pasiruošti egzaminui ir mokėti taikyti kelių eismo taisykles važiuojant gatvėmis.

Toliau skaityti „KET bilietai: ką reikia žinoti?”