Kokio būsto pirkimas – geriausia investicija

Investavimas į nekilnojamąjį turtą pirmiausia pareikalauja šiokių tokių žinių apie šią nišą. Reikia suprasti, kad nekilnojamas turtas Senamiestyje ir butas kažkur priemiestyje – tai skirtingi dalykai, ir įvertinti, ką geriau pirkti.

Vieta, kuri lemia investicijos tvarumą

Vos pažvelgus į kainas, kaip jos skiriasi tam tikruose Vilniaus rajonuose, galima iškart suprasti ir nutuokti, kuri investicija būtų tvaresnė. Kylančių kainų saugūs rajonai: centras, Senamiestis, Užupis, Antakalnis, Žvėrynas ir kiti. Tai vietos, kuriose gyventi gera, kur būstas labai brangus ir visada toks bus. Tad jeigu būstą perkate net ne sau, o tiesiog dėl investavimo – pirkite tokiuose rajonuose. Visada žinosite, kad jį parduosite už gerus pinigus, net jeigu jis bus labai blogos būklės.

Pastatas

Senamiesčio projektasGeriausia pirkti būstą naujos statybos name, kadangi ten galėsite užtikrinti kokybišką gyvenimą. Tačiau taip pat reikėtų ir pagalvoti apie tai, kad tai vieta, kur geriausia gyventi patiems. Arba galima nuomoti jaunoms šeimoms. Tačiau, jeigu galvojate apie trumpalaikę nuomą, o galbūt komercinę padėtį ir įrengimą, tada galima galvoti ir apie senuosius autentiškus senamiesčio pastatus.

Būsto išplanavimas

Toliau skaityti „Kokio būsto pirkimas – geriausia investicija”

Naujos interjero tendencijos

Kiekviena save gerbianti interjero dizaino studija puikiai žino ir būna susipažinusi su interjero tendencijomis. Visomis: praėjusiomis, esamomis ir net būsimomis. Štai kokios dabar yra populiarios. Susipažinkite.

Erdvių atribojimas be sienų

Profesionalų dizaino studijaŠį principą tikrai pritaikė jau ne vienas interjero dizaineris Vilniuje, kadangi šis principas yra itin praktiškas mažesnėse erdvėse. Kaip žinia, sostinėje kiekvienas kvadratinis metras yra brangus, taigi, atriboti erdves ir jas padaryti be sienų leidžia turėti šiek tiek daugiau vietos. Tai būdinga, pavyzdžiui, studijos tipo 18 kvadratinių metrų butams. Tuomet erdves atriboja spalvos, kilimai ir pan. Net jeigu dažote sienas ar grindis, viena spalva suteikia vientisumą, o skirtingos spalvos – skirtingų kambarių, erdvių įspūdį. Todėl dažnai erdves galima suderinti ir visai nebūtina atitverti sienomis, ypač, jeigu tai ne tie atvejai, kuomet to privatumo labai reikia. Kita kalba eina apie tokius kambarius kaip vonia ar tualetas, nes ten privatumas yra būtinas.

Medinės grindys, durys, baldai

Toliau skaityti „Naujos interjero tendencijos”