Kaip įsivesti dujinį šildymą?

Pastaruosius kelerius metus populiarėja dujiniai katilai. Tai ekonomiškas, praktiškas ir saugus būdas šildyti savo būstą. Norint įsivesti dujinį šildymą nepakanka tik įsigyti dujinį katilą. Reikia tinkamai atlikti visus procesus, gauti leidimus, parengti projektus, prisijungti prie dujų ir atlikti kitus su tuo susijusius darbus. Norint, kad dujiniošildymo įvedimas būtų sklandus, geriausia kreiptis į specialistus. Vis dėl to, net ir kreipiantis į specialistus, reikia žinoti esminę informaciją, kuri būtina norint tinkamai naudotis dujinio šildymo privalumais.

Dujiniai katilaiTinkamai parinktas dujinis katilas – pusė sėkmingai atlikto darbo. Nekartokite daugelio pirkėjų klaidos – neįsigykite netinkamo galingumo katilo. Galingesnis tikrai nereiškia efektyvesnis ar ekonomiškesnis. Galioja paprastos taisyklės, kurių laikantis bus paprasčiau pasirinkti tinkamą katilą. Galingumas parenkamas atsižvelgiant į pastatą, jo dydį, šildymo būdą ir kt. Šiuo atveju tam, kad būtų parinktas optimalus dujinis katilas, reikia kreiptis į specialistus, kurie atliktų specialius skaičiavimus ir būtų pasiūlytas tinkamas šiluminės galios katilas.

Toliau skaityti „Kaip įsivesti dujinį šildymą?”

Žieminės striukės: pirkite internetu ir sutaupykite

Prekybos vietų, kuriose yra siūlomos žieminės striukės, rasime ne taip ir mažai, tačiau gana dažnu klausimu tampa tai, kur tokios produkcijos būtų galima įsigyti pačia palankiausia kaina. Tuo atveju, jei žieminę striukę nusprendžiama įsigyti fizinėje prekybos vietoje, gali tekti sugaišti tikrai nemažai laiko, kol pavyks rasti patinkančią striukę pačia geriausia kaina, tačiau tuomet, jei žieminę striukę pirksite internetu, produkcijos paieška bus gerokai paprastesnė.

Žieminės striukės geriausia kaina

Striukės visiemsPirkėjams neretai tenka pastebėti, kad internetinėse parduotuvėse siūlomų prekių kainos yra gerokai mažesnės nei fizinėse pardavimo vietose, tad toks sprendimas gali padėti sutaupyti tikrai nemažai pinigų. Jei nesate užtikrinti, kad tam tikroje parduotuvėje produkcija yra siūloma tikrai pačia geriausia kaina, galite pasidomėti, kokius įkainius yra nustatę kiti pardavėjai, ir tikrai atrasite pačius tinkamiausius pasirinkimus. Nors neretai manoma, kad internetu perkamų prekių pristatymas gali būti pernelyg brangus, tačiau įsitikinsite, kad tai nėra tiesa: kai kurie pardavėjai gali pasiūlyti nemokamą prekių pristatymą, o kitais atvejais pristatymo mokestis dažniausiai tesiekia vos porą eurų. Neretai tenka pastebėti, kad sezono metu žieminių striukių kainos tampa smarkiai užkeltos, tačiau tuomet, jei yra pasirenkamos internetinės parduotuvės, dominanti produkcija pačia geriausia kaina gali būti perkama visais metų laikais.

Toliau skaityti „Žieminės striukės: pirkite internetu ir sutaupykite”